serrano-med-sommersalat-og-friske-jordbaer-TAGA_dsc_4632

Serranoskinke med sommersalat og friske jordbær

Ingredienser

  • 300g Taga Serranoskinke
  • 500g jordbær
  • 50-70 g Manchego eller Parmasan
  • 250g salat

Antall porsjoner

Tilberedningstid

10 minutter

Vanskelighetsgrad

Slik gjør du

Frisk trippelsalat, rucculasalat og ekebladsalat vaskes og tørkes. Lag en marinade med balsamicoedikk, olivenolje, salt, pepper, sukker og nypresset lime eller sitron, og bland og rist den godt før du heller den over salaten. Legg serranoskinken på salaten og pynt med friske jordbær og Manchego – ost eller Parmesan. Velg mellom våre mange skinketyper – som f.eks. Taga Gran Reserva Serrano eller Taga Rioja Serrano.

Tips

Server denne med godt brød som baguetter eller foccacia, rød og grønn oliven, marinerte hvitløksfedd, pickles etc. “Sprudlende drikke” er alltid et godt valg til Serrano og jordbær!

Produkter fra oppskriften

Taga Foods AS, 
postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim

Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no