Serranoskinke med sommersalat og friske jordbær
Ingredienser
- 300g Taga Serranoskinke
- 500g jordbær
- 50-70 g Manchego eller Parmasan
- 250g salat
Antall porsjoner
Tilberedningstid
10 minutter
Vanskelighetsgrad
Slik gjør du
Frisk trippelsalat, rucculasalat og ekebladsalat vaskes og tørkes. Lag en marinade med balsamicoedikk, olivenolje, salt, pepper, sukker og nypresset lime eller sitron, og bland og rist den godt før du heller den over salaten. Legg serranoskinken på salaten og pynt med friske jordbær og Manchego – ost eller Parmesan. Velg mellom våre mange skinketyper – som f.eks. Taga Gran Reserva Serrano eller Taga Rioja Serrano.
Tips
Server denne med godt brød som baguetter eller foccacia, rød og grønn oliven, marinerte hvitløksfedd, pickles etc. “Sprudlende drikke” er alltid et godt valg til Serrano og jordbær!
Produkter fra oppskriften
Taga Foods AS, postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim
Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no