Pizza med chorizo, rucculasalat og crème fraîche
Ingredienser
- Pizzabunn; 200 g italiensk (feks fra Tine)
- ca. 100 g Taga Chorizo skåret i skiver
- 100 g pizzasaus eller crème fraîche
- 200 g revet Jarlsberg
- 150 g cherrytomat
- 1 stk grillet paprika (glass)
- Rucculasalat og crème fraîche
Antall porsjoner
Tilberedningstid
40 minutter
Vanskelighetsgrad
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 250 grader mens du lar pizzadeigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapiret under. Pizzasaus fordeles utover hele bunnen før du legger på revet ost, cherrytomater og tynne skiver av rødløk og mozzarella.
Stek pizzaen i oven i 10-15 minutter, og så er den klar til servering!
Alternativt:
Fyll på med pizzasaus, ost, tomater og stek pizzaen i 10-15 minutter. Ta ut pizzaen, legg på chorizo, rucculasalat, syltet paprika og crème fraîche og den er klar til servering.
Tips
Du kan også bruke serranoskinke i skiver. Samme fremgangsmåte; legg på skivene etter at pizzaen er ferdig stekt. Smaken er fantastisk!
Produkter fra oppskriften
Taga Foods AS, postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim
Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no