asparges

Serrano med frisk asparges

Ingredienser

140 g Taga Serranoskinke

200 g frisk grønn asparges

30 g valnøttkjerner

Antall porsjoner

Tilberedningstid

15 minutter

Vanskelighetsgrad

Slik gjør du

Fjern den nederste delen av aspargesen og skrell av det ytre laget fra midten og ned med en potetskreller eller ostehøvel. Gi aspargesen et oppkok på ca. 2 minutter i en panne med litt vann før du avkjøler dem raskt i iskaldt vann. Press litt sitron over aspargesen før du surrer dem i ferdig skåret serranoskinke. Avslutt med å drysse på biter av valnøtt.

En nydelig rett anbefalt som forrett eller som kos i godt lag.

Produkter fra oppskriften

Taga Foods AS, 
postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim

Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no