Skalldyranretning med spekeskinke
Ingredienser
- 1-2 kg reker med skall
- 4-5 saltvannskreps
- 4×60 g Taga spekeskinke
- 3-400 g melon (cantaloupe, honning eller melon piel de sapo)
- 250 g cocktail tomater
- 1 sitron
Antall porsjoner
Tilberedningstid
20 minutter
Vanskelighetsgrad
Slik gjør du
Kokt sjøkreps deles på langs og friske, store reker fylles i en skål som pyntes med sitron og evt. dill. Legg på spekeskinke, melon og tomater, og du har en sommeranretning med noe av det beste fra både hav og land!
Tips
Her passer det godt med brød og tradisjonelt tapas – tilbehør som majones og/eller aioli. En enkel og smakfull anretning som er rask å lage!
Produkter fra oppskriften
Taga Foods AS, postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim
Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no