skalldyranretning-med-taga-iberico-TAGA_dsc_4782

Skalldyranretning med spekeskinke

Ingredienser

  • 1-2 kg reker med skall
  • 4-5 saltvannskreps
  • 4×60 g Taga spekeskinke
  • 3-400 g melon (cantaloupe, honning eller melon piel de sapo)
  • 250 g cocktail tomater
  • 1 sitron

Antall porsjoner

Tilberedningstid

20 minutter

Vanskelighetsgrad

Slik gjør du

Kokt sjøkreps deles på langs og friske, store reker fylles i en skål som pyntes med sitron og evt. dill. Legg på spekeskinke, melon og tomater, og du har en sommeranretning med noe av det beste fra både hav og land!

Tips

Her passer det godt med brød og tradisjonelt tapas – tilbehør som majones og/eller aioli. En enkel og smakfull anretning som er rask å lage!

Produkter fra oppskriften

Taga Foods AS, 
postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim

Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no