Grillspyd med chorizo og kyllingbryst
Ingredienser
- 250 g Taga Chorizo
- 250 g kyllingbryst
- 150 g tomater mini/roma
- 150 g div salat
- Rødløk og melon
Antall porsjoner
Tilberedningstid
20 minutter
Vanskelighetsgrad
Slik gjør du
Taga Chorizo er speket og trenger ikke lang steketid. Derfor er det lurt å forsteke kyllingbryst og kutte dem i terninger før man trer det på grillspydet sammen med chorizo og tomat. Pass på å vende grillspydet ofte slik at det ikke blir brent.
Salatbladene du velger å bruke, vaskes og tørkes før du evt. lager en liten dressing av olivenolje, krydder og appelsinsaft som du blander i salaten. Kutt løkringer og skjær opp litt melon som garnityr.
Tips
Denne retten kan du servere med ris, eller ganske enkelt med brød, oliven og aioli.
Produkter fra oppskriften
Taga Foods AS, postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim
Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no